Vi söker chaufför till Malmö

Vi söker nu en erfaren chaufför för transport av kläder och prylar. Arbetet består av lastning, lossning och distribution av varor. Viss tid kommer även förläggas för arbete på våra återvinningscentraler. Du får ett meningsfullt arbete där resurser från återanvändning skapar förutsättningar till internationellt solidaritetsarbete.

Om oss
Emmaus Björkå är en partipolitiskt och religiöst obunden förening som står på socialistisk grund. Vi arbetar med internationell solidaritet, hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. Genom vår second hand-verksamhet möjliggör vi återanvändning av insamlande gåvor och bidrar på så sätt till att hushålla med jordens resurser. Vi erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar.

Årligen samlar vi in ca 3100 ton textilier och ca 1000 ton prylar och har en omsättning på ca 80 miljoner kronor. För att finansiera större projekt söker vi medel från Sida/Forum Syd, EU och andra bidragsgivare. Vi har sju butiker i Göteborg, Halmstad, Borås och Malmö och har cirka 170 anställda.

Arbetsuppgifter
– Samla in gåvor och leverera till butik
– Bedöma och grovsortera gåvor
– Ge god service till våra butiker, givare och samarbetspartners
– Vara handledare till medhjälpare

Profil
– C-körkort
– Yrkeskompetensbevis för förare av tung lastbil
– Digitalt färdskrivarkort
– Truckkort A1-A4 och B1-B4
– God erfarenhet av lastbilskörning
– Ansvarsfull, stresstålig och van vid tunga lyft
– Meriterande är föreningsvana och intresse för second hand-prylar

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledningsvis provanställning om 6 månader. Tjänsten är på 20 tim/vecka och omfattas av gällande kollektivavtal med Handels. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är schemalagt på dagar, kvällar och helger.

Frågor om tjänsten besvaras av enhetschef Mikael Palmkvist, tfn 040-18 65 52
Facklig kontaktperson: Manne Granqvist, Handelsanställdas förbund, 040-28 64 70

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 10 januari 2016. Ansökan skickas till: mikael.palmkvist@emmausbjorka.se Ange referens: Chaufför Malmö