Söker du jobb?

Just nu söker vi extra- och sommarpersonal, vikarierande föreningschef och ett par andra spännande tjänster! Nu har vi en sida om att arbeta hos Emmaus Björkå. Vår vision som organisation är att avskaffa nödens orsaker – arbetet vi bedriver för att uppnå detta är möjlig tack vare människorna i organisationen – kanske är eller blir det du? Emmaus Björkå är en attraktiv arbetsplats och vi annonserar våra lediga jobb för att få de bästa medarbetarna till oss. Tillsammans är vi Emmaus Björkå och det är våra gemensamma insatser som gör vår framgång möjlig!

Vi har ca 150 anställda och många medhjälpare och praktikanter. Så vi annonserar ut en del tjänster varje år. Håll ögonen på vår hemsida eller följ oss på sociala medier så får du info när det kommer nya möjligheter att jobba hos oss.

Här kan du se vilka lediga tjänster som finns just nu.