Klimatsmart höststart!

klimatsmart höststart 1Vill du ha en klimatsmart höststart? Från och med denna vecka fyller vi på alla avdelningar med nytt sortiment inför hösten. Du som vill att det du handlar både ska hålla hög kvalité och spara på klimatet, är varmt välkommen att kika in i din närmaste Emmaus Björkå-butik. Hos oss kan du förse dig själv och nära och kära med allt möjligt som behövs under den (med lite tur) mysigaste säsongen! Öppettider och adresser till alla butiker hittar du här.

Rensat sommargarderoben efter semestern?
Självklart samlar vi in alla prylar och kläder utan tanke på vad det är för årstid. Så oavsett om du bara vill bli av med något enstaka du inte använder eller använt sista ledigheten till att rensa och stapla på hög, är det alltid välkommet. Om det du skänker är helt och rent, så ser vi till att det får ett nytt liv hos någon annan. Även det är så klimatsmart som något kan bli. Information om var du kan skänka finns här.