Nördorado i Göteborg 12 april

nördkampanj-v1-1200x628-170316

Nu alla nördar och samlare, nu provar vi något nytt. Den 12 april öppnar vi ett sprillans nytt kampanjkoncept: Nördorado!

Vi har en del nördkulturella finsmakare i vår sortering, och de har plockat ut en helt fantastisk second hand-kompott för dig som gillar gamla serier, tv- och dataspel, My Little Pony, actionfigurer, steampunk, science fiction, skräck, roll- och brädspel, fantasy, Hello Kitty, samlarmodeller eller vad som helst som skulle kunna dyka upp i tv-serier som Stranger Things.

Onsdag den 12 april klockan 10:00 är alla fyndsugna ewoks, mugglare och enhörningar välkomna till vår butik på Linnégatan 9 i Göteborg.

Vi fortsätter att fylla på med prylar tills lagret är slut. Det kan ta ett par timmar eller några dagar, det vet vi inte förrän vi har provat. Tipsa gärna så många kloner du kan på t ex facebook, så ses vi där!