Vi söker ÅVC-personal (helg) till Lund

Ansvarsområde
Som ÅVC-personal är du vårt ansikte utåt på Återvinningscentralen Gastelyckan i Lund. På Emmaus Björkå har du ett meningsfullt arbete där resurser från återanvändning skapar förutsättningar för internationellt solidaritetsarbete. Du ingår i en arbetsgrupp som arbetar med att syna, bedöma prylar för att försörja våra butiker. Arbetetplatsen är ÅVC Gastelyckan i Lund.

Arbetsuppgifter
– Grovsortera insamlat material för en första sortering på plats på ÅVC.
– Möta givarna och ta emot deras gåvor.
– Hålla kontakt med logistik för hämtning av insamlat gods.

Profil
– Arbetslivserfarenhet från industri eller produktion
– Förmåga att arbeta effektivt och strukturerat
– God samarbetsförmåga
– Positiv och handlingskraftig
– Kunskap om, och intresse för prylar

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på 18 timmar varannan vecka och omfattas av gällande kollektivavtal med Handels. Arbetet är schemalagt på fredag-söndag varannan vecka. Tillträde omgående.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med visshet om att din arbetsinsats blir till solidaritet. Emmaus Björkå eftersträvar jämlikhet och ser därför alltid anställda med olika bakgrund och erfarenhet som mycket berikande för verksamheten.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, senast söndag 1 oktober. Intervjuer sker löpande.

Ansökan skickas till: rekrytering@emmausbjorka.se.
Ange referens: ÅVC Malmö

Frågor om tjänsten besvaras av: Sandro D’Errico, Föreningschef, 0704184088

Facklig kontaktperson:
Martin Lexmark, Handelsanställdas förbund: Handels.Malmo@emmausbjorka.se

Välkommen med din ansökan!

Emmaus Björkå är en solidaritetsorganisation som arbetar med internationell solidaritet, hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. Genom vår second hand-verksamhet möjliggör vi återanvändning av insamlande gåvor och bidrar på så sätt till att hushålla med jordens resurser. Vi erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar. Vår organisation vilar på socialistisk grund och är partipolitiskt och religiöst obunden. Årligen samlar vi in ca 3100 ton textilier och ca 1000 ton prylar och har en omsättning på ca 80 miljoner kronor. Vi har fem egna butiker i Göteborg, Borås och Malmö och ytterligare 15 drivs i samarbete med kommuner. Vi har cirka 190 anställda.