Bokdagar på Emmaus Björkå 28 november

IMG_1101

Välkommen till Bokdagar på Emmaus Björkå!

I ett helt år har vi samlat på oss riktigt fina, ovanliga, extra pråliga, extra gamla eller på annat sätt speciellt härliga second hand-litteratur. Detta sortiment har tidigare sålts på Bokmässan, men eftersom vi i år ställt in alla våra aktiviteter där säljer vi böckerna i våra egna butiker i stället. Du som besökt oss på Bokmässan tidigare år vet att det här sortimentet har en riktig hög fynd-faktor!

Bokdagarna kommer pågå i vår butik på Ångpannegatan 5 (Backaplan) i Göteborg samt Södra Förstadsgatan 14 i Malmö. Vi kör igång tisdag 28 november klockan 10:00, och fortsätter resten av veckan. Vi ses!

Mer om varför vi valt att avstå från att aktivt delta i Bokmässan, kan du läsa i vårt pressmeddelande.

Adresser, kartor och öppettider för våra butiker finns på denna sida.