Vill du vinna världens miljövänligaste tygkasse?

IMG_5099

TÄVLING! Vill du vinna ett ex av världens miljövänligaste (och snyggaste) tygkasse?

Kolla våra nya snygga tryck, som förklarar hur bra de verkligen är! För det är ju så att om du jämför med nyproduktion, så innebär återbrukat tyg schyssta villkor, inga utsläpp, inga gifter, inga långa transporter och inget slöseri. Världens miljövänligaste kasse, med andra ord!

Tygpåsarna sys av våra kommunala samarbeten. De på bilderna är gjorda hos Daglig verksamhet i Lysekil. Tygerna är sådant som kommer in i vår textilinsamling och sorteras som osäljbart – ifall ingen gör något nytt av det.

Tygpåsarna med de nya trycken kommer alldeles strax ut i våra butiker, och vi kommer fylla på allteftersom vi får in fler. Vi har dock lagt undan fem stycken här på kontoret. Gör så här om du vill ha en av dem:

Skriv din bästa idé till vad du vill se för tema i våra skyltfönster under 2018, direkt i kommentarsfältet här på facebook. (Denna tävling är alltså på facebook, och kräver med andra ord ett konto där.)

När november månad är slut utser vi bästa bidragen och kontaktar fem vinnare med direktmeddelande via facebook, då vi också kommer be om adress att posta vinsten till.

Lycka till och håll utkik efter de nya kassarna i våra butiker!

IMG_5107IMG_5102