Vi söker extrapersonal till Borås

Emmaus Björkå är en ideell förening men samtidigt en av Sveriges största second hand-kedjor och har verkat för internationell solidaritet, inkludering och miljö i över 50 år. Vi söker nu en säljare som kan hoppa in vid behov i butiken i Borås. För dig med rätt kompetens och inställning är detta en ovanlig chans att arbeta i en professionell verksamhet samtidigt som du kan vara förvissad om att ditt arbete blir till solidaritet och miljönytta.

Om dig
­- Har tidigare erfarenhet av försäljning och service
– Kunskap om mode, trender och second hand
– Är engagerad och handlingskraftig
­- Uttrycker dig väl på svenska och gärna ytterligare språk
­- Kan arbeta kvällar och helger
­- Du måste ha fyllt 18 år p.g.a. hantering av kontanter.

Dina arbetsuppgifter
­- Aktiv försäljning av samtliga av våra produkter
­- Bidra till kundens köpupplevelse genom att ge utmärkt service
­- Kassaarbete där professionalism och högt tempo är viktigt
– Påfyllnad av varor samt hålla ordning i butiken
­- Du kommer också att fungera som handledare till medhjälpare

Anställningsvillkor
Vi söker dig som kan hoppa in på kort varsel vid sjukdom, semestrar och liknade. Alla arbetspass är minst 3 timmar och anställningsformen blir allmänvisstid eller vikariat. Tjänsten omfattas av kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan skickas till: cecilia.josefsson@emmausbjorka.se
Ange referens i ämnesrad: Extra personal Borås
Vi ser fram emot din ansökan senast 19 december.

Interjuver sker löpnade. Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att läsa ansökningar märkta med referens och skickade till angiven e-post. Vi avböjer vänligen men bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag och -portaler/webbsidor etc.

Kontakt
Frågor om tjänsten besvaras av butikschef Cecilia Josefsson: 033-12 48 61.

Emmaus Björkå är en solidaritetsorganisation som arbetar med internationell solidaritet, hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. Genom vår second hand-verksamhet möjliggör vi återanvändning av insamlande gåvor och bidrar på så sätt till att hushålla med jordens resurser. Vi erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar. Vår organisation vilar på socialistisk grund och är partipolitiskt och religiöst obunden. Årligen samlar vi in ca 3100 ton textilier och ca 1000 ton prylar och har en omsättning på ca 80 miljoner kronor. Vi har fem butiker i Göteborg, Borås och Malmö och ytterligare 15 drivs i samarbete med kommuner. Vi är cirka 200 anställda.