Bokdagar 24 oktober

Bokdagar landingssida top

Det har äntligen blivit dags att ta fram det senaste årets samlade bokskatter! Nu har du möjlighet att fynda riktigt fin, ovanlig, extra prålig, extra gammal eller på annat sätt speciellt härlig second hand-litteratur.
24 oktober på Lantmannagatan 59 i Malmö och Ångpannegatan 5 i Göteborg.

Under bokdagarna  får vi besök av de prisbelönta journalisterna Johan Persson och Anna Roxvall, som under hösten lanserar sin reportagebok Västsahara Inifrån. Det blir både boksigneringar och författarsamtal. Förutom vårt extra speciella second hand-sortiment med böcker, kan du självklart också köpa Västsahara Inifrån på plats.

Läs med om reportageboken här

Boksignering i Heleneholmsbutiken (Malmö)
24 oktober klockan 15-17. Facebook-event finns här.

Boksignering i Backaplansbutiken (Göteborg)
25 oktober klockan 15-17. Facebook-event finns här.

Författarsamtal, gratis entré (Göteborg)
25 oktober kl 18. Facebook-event finns här.
Göteborgs Litteraturhus, Heurlins plats 1, Göteborg