Butikssäljare till Citybutiken, Malmö

Emmaus Björkå är en ideell förening men samtidigt en av Sveriges största second hand-kedjor. Vi har verkat för internationell solidaritet, inkludering och miljö i över 50 år. För dig med rätt kompetens och inställning är detta en ovanlig chans att arbeta i en professionell verksamhet samtidigt som du kan vara förvissad om att ditt arbete blir till solidaritet och miljönytta.

Om dig
Som person behöver du ha känsla för god service och trivas med att arbeta i ett högt tempo i en intensiv miljö. Du tycker om att samarbeta och ser till gruppens bästa, samtidigt som du är målmedveten och drivs av att skapa merförsäljning. Vi söker dig som:
– Är engagerad och handlingskraftig
– Har tidigare erfarenhet av försäljning och service
– Har kunskap om mode, trender och second hand
– Uttrycker dig väl på svenska och gärna ytterligare språk
– Kan arbeta kvällar och helger
– Du behöver ha fyllt 18 år pga hantering av kontanter

Dina arbetsuppgifter
Som säljare hos oss arbetar du aktivt med försäljning av samtliga våra produkter. Du bidrar till kundens köpupplevelse genom att ge utmärkt service. En stor del av arbetet innebär kassaarbete där professionalism och högt tempo är viktigt. Du kommer även arbeta med påfyllning av varor samt hålla ordning i butiken, allt för att skapa en inspirerande butiksmiljö. Du kommer också fungera som handledare till våra medhjälpare.

Anställningsvillkor
Vi söker dig som vill arbeta 23 timmar helgfri vecka. Tjänsten omfattas av kollektivavtal med Handels. Tjänsten är placerad i vår butik i Malmö. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning.

Ansökan
Ansökan skickas till: rekrytering.butikmlm@emmausbjorka.se.
Ange referens: Säljare Malmö City.
Vi ser fram emot din ansökan senast 2018-10-21.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att lösa ansökningar märka med referens och skickad till angiven epost. Vi avböjer vänligt men bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag och -portaler/webbsidor etc.

Kontakt
Frågor om tjänsten besvaras av: Sara Edestrand, Butikschef, 040-28 64 76
Facklig kontaktperson: Agnes Lundin, 040-97 10 15

Om oss
Emmaus Björkå är en solidaritetsorganisation som arbetar med internationell solidaritet, hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. Genom vår second hand-verksamhet möjliggör vi återanvändning av insamlande gåvor och bidrar på så sätt till att hushålla med jordens resurser. Vi erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar. Vår organisation vilar på socialistisk grund och är partipolitiskt och religiöst obunden. Årligen samlar vi in ca 3100 ton textilier och ca 1000 ton prylar och har en omsättning på ca 90 miljoner kronor. Vi har fem butiker i Göteborg, Borås och Malmö och ytterligare 15 drivs i samarbete med kommuner. Vi är cirka 200 anställda.