C-chaufför i Malmö, vikariat heltid 1 månad

Emmaus Björkå är en ideell förening men samtidigt en av Sveriges största second hand-kedjor. Vi har verkat för internationell solidaritet, inkludering och miljö i över 50 år. För dig med rätt kompetens och inställning är detta en ovanlig chans att arbeta i en professionell verksamhet som samtidigt har som enda syfte att göra verklig nytta i världen.

Om dig
Vi söker en erfaren chaufför för transport av kläder och prylar. Arbetet består av lastning, lossning och distribution av varor samt till viss hantering av insamling på återvinningscentral. Som chaufför har du ett meningsfullt arbete där resurser från återanvändning också skapar förutsättningar till vårt internationella solidaritetsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
– God erfarenhet av lastbilskörning samt digitalt färdskrivarkort och yrkeskompetensbevis i samband med C-kort är ett krav
– Erfarenhet från industriell miljö
– Utrycker dig väl på svenska och gärna ytterligare språk
– Effektiv, arbetssam och van vid tunga lyft

Dina arbetsuppgifter
Samla in gåvor från insamlingsboxar och återvinningscentraler. Leverera varor till våra butiker.
Bedöma och grovsortera gåvor. Ge god service till våra butiker, givare och samarbetspartners.
Vara handledare till medhjälpare. Övriga arbetsuppgifter inom ramen för logistikenhetens uppdrag.

Anställningsvillkor
Tjänsten är heltid, vardagar helgfri vecka och omfattas av kollektivavtal med Handels. Tjänsten är placerad i vår butik i Malmö. Tillträde omgående. Tjänsten är vikariat om en månad med möjlighet till förlängning.

Ansökan
Ansökan skickas till: Francisca.Morales-Letelier@emmausbjorka.se
Ange referens: Chaufför Malmö

Intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att lösa ansökningar märka med referens och skickad till angiven epost. Vi avböjer vänligen med bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag och -portaler/webbsidor etc.

Kontakt
Frågor om tjänsten besvaras av: Francisca Morales-Letelier, enhetschef, 040-97 10 13.
Facklig kontaktperson: Joakim Sjöström, Handelsanställdas förbund, 040-92 35 40.

Om oss
Emmaus Björkå är en solidaritetsorganisation som arbetar med internationell solidaritet, hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. Genom vår second hand-verksamhet möjliggör vi återanvändning av insamlande gåvor och bidrar på så sätt till att hushålla med jordens resurser. Vi erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar. Vår organisation vilar på socialistisk grund och är partipolitiskt och religiöst obunden. Årligen samlar vi in ca 3100 ton textilier och ca 1000 ton prylar och har en omsättning på ca 90 miljoner kronor. Vi har fem butiker i Göteborg, Borås och Malmö och ytterligare 15 drivs i samarbete med kommuner. Vi är cirka 200 anställda.