Sorterare/ prismärkare mjuka varor till Göteborg

Emmaus Björkå är en ideell förening men samtidigt en av Sveriges största second hand-kedjor. Vi har verkat för internationell solidaritet, inkludering och miljö i över 50 år. För dig med rätt kompetens och inställning är detta en ovanlig chans att arbeta i en professionell verksamhet samtidigt som du kan vara förvissad om att ditt arbete blir till solidaritet och miljönytta. Nu söker vi två personer för vikariat i vår sorteringsanläggning i Göteborg.

Om dig
Som person behöver du ha känsla för god service och trivas med att arbeta i ett högt tempo i en intensiv miljö. Du tycker om att samarbeta och ser till gruppens bästa, samtidigt som du är målmedveten och drivs av att skapa merförsäljning.

Önskemål:
– Du är engagerad och handlingskraftig
– Har erfarenhet att arbeta mot uppsatta produktionsmål inom industri och produktion
– Förmåga att arbeta noggrant, strukturerat och i ett högt arbetstempo
– Kunskap om, och intresse för, mode och trender

Dina arbetsuppgifter
Som sorterare/prismärkare har du ett arbete där resurser från återanvändning skapar förutsättningar för internationellt solidaritetsarbete. Du ingår i en arbetsgrupp som arbetar med att syna, bedöma och prismärka insamlat material för att försörja våra butiker med varor. Arbetet sker i en industriell arbetsmiljö i Emmaus Björkås lokaler på Ångpannegatan 6.
– Sortera ut insamlade kläder till försäljning
– Prismärka olika varukategorier
– Handleda personer som utför praktik eller arbetsträning hos oss

Anställningsvillkor
Vi söker sammanlagt två personer som vill arbeta 40 timmar helgfri vecka. Tjänsterna omfattas av kollektivavtal med Handels och är placerad i vår anläggning i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse och platserna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Tjänsterna är vikariat till och med 20 juni, med möjlighet till förlängning.

Ansökan
Ansökan skickas till: rekrytering.sortering@emmausbjorka.se
Ange referens: sorterare mjuka varor
Vi ser fram emot din ansökan senast 2019-02-10.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att lösa ansökningar märka med referens och skickad till angiven epost. Vi avböjer vänligen med bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag och -portaler/webbsidor etc.

Kontakt
Frågor om tjänsten besvaras av: Jerry Larusson, Enhetschef, 031-233188.
Facklig kontaktperson: Henrik Markstedt, handels.goteborg@emmausbjorka.se.

Om oss
Emmaus Björkå är en solidaritetsorganisation som arbetar med internationell solidaritet, hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. Genom vår second hand-verksamhet möjliggör vi återanvändning av insamlande gåvor och bidrar på så sätt till att hushålla med jordens resurser. Vi erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar. Vår organisation vilar på socialistisk grund och är partipolitiskt och religiöst obunden. Årligen samlar vi in ca 3100 ton textilier och ca 1000 ton prylar och har en omsättning på ca 90 miljoner kronor. Vi har fem butiker i Göteborg, Borås och Malmö och ytterligare 15 drivs i samarbete med kommuner. Vi är cirka 200 anställda.