Vi söker vikarierande chaufförer och lagerarbetare i Göteborg

Emmaus Björkå är en ideell förening men samtidigt en av Sveriges största second hand-kedjor. Vi har verkat för internationell solidaritet, inkludering och miljö i över 50 år. För dig med rätt kompetens och inställning är detta en ovanlig chans att arbeta i en professionell verksamhet som samtidigt har som enda syfte att göra verklig nytta i världen. Nu söker vi dig som vill arbeta på vår lager- och logistikenhet i Göteborg.

Om dig
Vi söker dig som är effektiv och arbetssam, och som kan arbeta både på vårt lager och i våra bilar som transporterar kläder och prylar.
– B-körkort och truckkort är ett krav
– Kunskaper i svenska i tal och skrift
– Datorvana
– Kan arbeta kvällar och helger, detta kan förekomma beroende på säsong och schema
– Serviceinriktad i mötet med givare som lämnar in gåvor

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av olika delar plock, packning, lastning, lossning och distribution utifrån schema.
– Samla in gåvor från insamlingsboxar och återvinningscentraler
– Lagerarbete såsom plock, packning, lastning och administration
– Leverera varor till våra butiker
– Bedöma och grovsortera gåvor
– Vara handledare tillsammans med resten av enheten gentemot personer som arbetstränar
– Övriga arbetsuppgifter inom ramen för lager- och logistikenhetens uppdrag

Anställningsvillkor
Just nu söker vi vikarier vid behov och under hela sommarsäsongen. Anställning omfattas av kollektivavtal med Handels och arbetsplaceringen är Ångpannegatan 6 i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse och kan ske innan ansökningstidens utgång.

Ansökan
Ansökan skickas till: rekrytering@emmausbjorka.se
Ange referens: lager/chaufför.
Vi ser fram emot din ansökan senast 2019-03-18.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att lösa ansökningar märkta med referens och skickad till angiven epost. Vi avböjer vänligen med bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag och -portaler/webbsidor etc.

Kontakt
Frågor om tjänsten besvaras av: Anette Rund, enhetschef lager/logistik, tel 031-515077.
Facklig kontaktperson: Josefina Tänge, tel 031-233080.

Om oss
Emmaus Björkå är en solidaritetsorganisation som arbetar med internationell solidaritet, hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer vi organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. Genom vår second hand-verksamhet möjliggör vi återanvändning av insamlande gåvor och bidrar på så sätt till att hushålla med jordens resurser. Vi erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar. Vår organisation vilar på socialistisk grund och är partipolitiskt och religiöst obunden. Årligen samlar vi in ca 3100 ton textilier och ca 1000 ton prylar och har en omsättning på ca 90 miljoner kronor. Vi har fem butiker i Göteborg, Borås och Malmö och ytterligare 15 drivs i samarbete med kommuner. Vi är cirka 200 anställda.